ЩАСТЛИВ ОФИС - хармонизиране

solid-sol.com shop.rostock-essenzen.com rostock-essenzen.com rostock solid-sol

Кое прави един офис щастлив?

Днешният свят е подвижен, гъвкав и многовариантен. Често се налага да работим в дневната, да обсъждаме работни въпроси в близкото кафе, да работим на лаптопа си, дори когато пътуваме в метрото, автобуса, влака. Офисът е там, където сме ние. Но независимо къде извършваме тази офис дейност, за успешната работа и комфортното ни състояние са необходими концентрация, решителност, въображение, разграничение, радост и т.н.

Работният модел преминава на ново ниво, а много компании активно променят своята работна философия. Доминиращата тенденция е преминаването към работа на разстояние и гъвкаво работно време

Според експерти към 2030 г. една трета от всички фирми в Европа ще работят дистанционно и с гъвкаво работно време.

Днес наблюдаваме нарастване на броя на хората, които работят от своите домове. Това включва собственици на малки бизнеси и фрийлансъри, които се стремят да избегнат разходите за офис пространство, както и компании, които все повече насърчават отдалечената работа на своите служители. Моделите на работа, работните места и работното време придобиват нови измерения.

Духът на тези нови тенденции е точно отразен в плакета "Щастлив офис". Той има за цел да подкрепи създаването на работна атмосфера навсякъде, където се намирате. Независимо дали избирате да работите у дома, в офиса или в кафенето, плакета не само подпомага създаването на подходяща работна среда, но и подкрепя необходимите качества за успешното изпълнение на работните задачи.

Открийте силата на плакетите
и как те могат да ви подкрепят в ежедневието

Плакетите на австрийската компания SolidSol HGmbH, които представяме, са метални носители с вградена информация за хармонизиране и защита на дома, членовете на семейството, работното място и други. Те са с размери около 3х5 см. Обхватът на действие на различните плакети варира в зависимост от тяхната цел, като обхваща различни пространства – от няколко метра до стаята, автомобила, апартамента и повече. Плакетите функционират върху измерими физически принципи. Благодарение на тях, разрушителната енергия на стресовите полета (технически, геопатогенни и други) се превръща в конструктивна енергия. Плакетите представляват напълно нов начин за справяне със стресови излъчвания и вибрации, а ефективността им е толкова впечатляваща, че мнозина ги възприемат като вълшебство.

Плакета ЩАСТЛИВ ОФИС 
Плакетът помага за създаването на работна атмосфера на всяко място, където се намираме.

Изследвайте силата на плакетите за създаване на хармонична работна атмосфера и защита на пространството около вас. Изберете плакета "ЩАСТЛИВ ОФИС" и преобразете своето работно пространство - офис, дом или дори кафене - в идеалното място за работа.

В наши дни все повече хора предпочитат да работят от вкъщи. В същност, офисът е там, където сме ние.

Целта на плакета "ЩАСТЛИВ ОФИС" е да създаде хармонична работна атмосфера, независимо от мястото на работа - дома, офиса, кафенето или друго пространство. Той подобрява концентрацията, решителността, разграничението, въображението и радостта при изпълнение на офисни задачи. Плакетът може да бъде поставен в центъра на офиса или носен със себе си в дрехите или чантата. С "ЩАСТЛИВ ОФИС" ще усетите повишено ниво на работно усърдие и енергия, което създава благоприятна работна обстановка.

Обхват:
работен радиус за този плакет е около 10 m.