ТЕХНОГЕНЕН СМОГ - предпазване

solid-sol.com shop.rostock-essenzen.com rostock-essenzen.com rostock solid-sol

В раздела "Електромагнитни излъчвания - Дома" е обяснено какво представлява техногенното излъчване, известно още като "електронен смог", защо то е вредно за нашето здраве и как можем да защитим домашното си пространство от него.

Но когато сме извън дома си ние също сме изложени на такъв електронен стрес. Най-уязвими сме на местата, на които прекарваме значителна част от времето си. Работното място е едно от тях. Независимо дали работим в офис или предприятие, множеството офис техника и промишлени устройства в съвремието ни неминуемо създават повишен електромагнитен фон – в някои случаи особено опасен.

Поради това, че електромагнитните и геопатогенните излъчвания се натрупват постепенно в нашия организъм, те често остават незабелязани. Поради забавеното им действие обичайно късно разбираме истинската причината за влошеното си здраве.

Ако на работното си място сме обградени с офис техника или промишлена апаратура, е желателно да вземем мерки за обезопасяването на работно си пространство. В тези случаи можем да носим със себе си някои от средствата за защита от електронния смог. Така ще сме уверени, че винаги сме в обхвата на защитеното му пространство. Удобен за това е плакетът ТЕХНОГЕНЕН СМОГ - потискане, можем да го прикрепим към ключодържател, ръчна чанта, портмоне, дамска чанта, ученическа раничка, на облеклото и т.н.