GSM МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ - защитен стикер

solid-sol.com shop.rostock-essenzen.com rostock-essenzen.com rostock solid-sol

Мобилните телефони са източник на електромагнитни и радио вълни с различна честота и интензитет. Тези излъчвания многократно се увеличиха, откакто тези апарати се превърнаха в мултифункционални средства за връзка с интернет, с фотоапарати, навигационни системи и т.н.  Колкото повече и по-силни са тези технически лъчения, толкова по-силно повлияват и объркват  естественото течение на енергията в нас. Само защото не можем да видим тези излъчвания, не означава, че ние не ги възприемаме! Повечето от тях проникват чрез възприемащите ни канали, които се проявяват в нашите емоции! Човек се чувства неудобно, стеснен, притиснат, „извън своя център“. До появяване на "5G" човек успя да се адаптира към увеличаването на сигналите за данни в околната среда с цената на допълнителни разходи от жизнените си енергии и имунната система. Това съвпадна с разширяване границите на собствената ни чувствителност - този процес продължава и сега.

Как GSM-мът вреди на здравето ни?

В човешкия организъм съществуват 7 енергийни центъра (чакри).
Чакрите съвпадат зоново със 7-те основни ендокринни жлези и вътрешните органи в тези зони. Те отговарят за енергийното равновесие във физическото ни тяло. Когато продължително някоя зона бъде изложена на електромагнитните импулси, излъчвани от GSM, функционирането на енергийните центрове, ендокринните жлези и свързаните с тях органи бива нарушено. Това пряко се отразява върху физическото здраве.

Препоръката ни е да бъдат защитени телефоните на всички членовете на семейството или поне на тези от тях, които имат обичая да прекарват продължително време в разговор, чат и сърфиране в интернет.

Защо носенето на GSM-ма
непосредствено на тялото е опасно?

Клиничната практика на много страни по света през последните 20 години показва рязко зачестяване на случаите на импотентност у млади мъже на възраст до 30 години. Изследванията на учените показаха недвусмислена връзка между тези състояния и носенето на мобилни телефони в непосредствен контакт с тялото – на колана или в джобовете на панталона, повече от 4 часа на ден. В повечето случаи се наблюдава масово увреждане на сперматозоидите, което от своя страна води до безплодие и силно понижено либидо.

При направените изследвания се установява, че са необходими от 6 до 8 месеца за възстановяване на нормални функции на увредената мъжка полова система, разбира се, без носене на мобилни устройства в непосредствена близост до тялото!

За да се избегне това е препоръчително на първо място ефективно да бъдат обезопасени вредните излъчвания от нашия телефон и преодоляване на навика за носене на телефона непосредствено върху човешкото тяло.

В случай, че телефонът продължително бива носен в джоб на нивото на гърдите, то съответно нарушенията най-вероятно ще се проявят в сърдечната и белодробната дейност.

При жените дълготрайно облъчване в зоната на таза от носене на мобилни устройства в джобовете на панталоните често причинява развитието на кисти в зоната на яйчниците и до нарушения в ритъма на месечния цикъл. Зачеването и нормалното износване на бременност също стават с повишено затруднение.

Какво прави 5G излъчването по-особено?

Обхватът на приложение 5G е в зона (между 3 и 30 GHz), в която се намира и резонансната честота на водата. Тъй като ние, хората (бозайниците), се състоим от повече от 70% вода, става разбираемо, че когато се транспортират 5G данни, те резонират с честотата на водата в собственото ни тяло.

За адаптиране към излъчванията на WLAN се оказва, че ни трябваха около 20 години, за да можем да се справим с тази тежест поне наполовина. Разбира се, наличието на множество технически сигнали във въздуха тренира съзнанието и подкрепя адаптацията ни. Но за съжаление с 5G това не е толкова просто! 5G системата означава за нас - че количеството данни, което се транслира в атмосферата, става около 1000 пъти по-интензивно.

За сравнение с потока данни от WLAN:

  • от 0 до WLAN увеличаване на натоварването е около 80-100 пъти,
  • с 4G може би увеличението е 150-180 пъти,
  • с 5G увеличаването на натоварването става над 1000 пъти повече.

От тези цифри става ясно, че нашата биологична система няма шанс да се справи с такова натоварване - поне не в следващите поколения. Ето защо е препоръчително да използваме защитни средства, които са в състояние да сведат до минимум нежеланите ефекти от взаимодействието ни с GSM апаратите и множеството честотни спектри, излъчвани от тях.

Открийте силата на плакетите и стикерите
и как те могат да ви подкрепят в ежедневието

Стикерите на австрийската компания SolidSol HGmbH, които представяме, са носители с вградена информация за хармонизиране и защита на дома, членовете на семейството, работното място и други. Те са с размери около 3х6 см.  Функционират върху измерими физически принципи. Благодарение на тях, разрушителната енергия на стресовите полета се превръща в конструктивна енергия. Те представляват напълно нов начин за справяне със стресови излъчвания и вибрации, а ефективността им е толкова впечатляваща, че мнозина ги възприемат като вълшебство.

Стикер МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН - потискане, 5G надстройка
потискане на вредното излъчване на GSM + 5G надстройка

Стикерът "Мобилен телефон - потискане" намалява над 95% от вредното излъчване на мобилния телефон /до максимум 5% от базовото натоварване/. Това важи за пулсиращите честоти на всички мобилни телефонни мрежи в света. Стикерът се адаптира към вида и излъчването на мобилния телефон на който е поставен. Важно е да отбележим, че функциите на телефона не са нарушени, а стикерът потиска само вредното излъчване. Допълнително е потиснато и излъчването от слушалките, включени към телефона.

Залепете стикера от вътрешната страна на вашия мобилен телефон, за да активирате защитата. Това ще осигури непрекъсната защита, докато телефонът е в употреба.

Тази защита е особено полезна за тези, които имат навика да използват мобилния телефон често и продължително, като при това го носят близо до тялото.

Открийте силата на стикера за защита от вредните емисии, включително 5G честотите излъчвани от телефона. Така можете да се насладите на по-безопасна употреба на мобилния телефон и да се чувствате по-спокойни относно въздействието на технологиите върху вашето здраве и благополучие.