ГЕОПАТОГЕННИ ИЗЛЪЧВАНИЯ - плакет за защита

solid-sol.com shop.rostock-essenzen.com rostock-essenzen.com rostock solid-sol

В раздела "геопатогенно излъчване - Дома" са описани причините, които довеждат до образуването на геопатогенни зони /земни излъчвания/, какви са различните видове геопатогенни полета, защо са опасни за нашето здраве и как можем да се защитим от тях.

Геопатогенни зони /земни излъчвания/ присъстват в апартамента, в работното помещение, във вилата, в училище, в детския дом, в болницата, на улицата. Колкото по-дълго пребиваваме в тези зони, толкова по-висока е опасността за здравето ни. Работното място на което прекарваме 8 часа дневно е значителна зона на риск за нас. Наличието на геопатогенни зони в работното пространство предизвиква значителен дисбаланс в енергетиката на човека. На такива места атмосферата в работния колектив често е напрегната, а ефективността ниска. Ако самочувствието ви значително се понижава на работното място и чувствате необичайна умора или обратно повишена раздразнителност, е желателно специалист да провери зоната за наличието на геопатогенни и технически излъчвания.

Понякога такова замерване на работното място не е уместно, а и не винаги е възможно да се открие подходящ специалист. Тогава, ако позволяват условията опитайте да изместите работното си място с няколко метра встрани и проследете дали следващата седмица ще има промяна в състоянието ви. Често геопатогенните зони породени примерно от подпочвени води или разломи обхващат голям периметър. В тези случаи такова преместване няма да даде резултат, но ако причината са възли на геомагнитните мрежи, не след дълго състоянието ви ще се подобри. 

Геопатогенните излъчвания са едни от най-разрушителните външни въздействия върху човешкия организъм. Нашата препоръка е да се предпазите превантивно от тяхното вредно въздействие, използвайки плакета "Геопатогенни полета". Това е желателният минимум.

Особено опасно е ако в нашето работно пространство, на едно място се съчетават няколко вида патогенно лъчения – геомагнитни мрежи, разломи, подземни води, радиация и др. Такава ситуация задължително изисква обезопасяване на зоната чрез защитни средства, тъй като е сериозен риск за човешкото здраве. На такива места дори сградите и техническите съоръжения много по-бързо се амортизират и аварират.

Последствията от дългото пребиваване в геопатогенна зона, често се натрупват и имат отложено действие, те могат да продължат да бъдат утежняващ фактор още половин година след напускането на тези зони.

За нас е от съществено значение работното ни място да бъде защитено от геопатогенни излъчвания. Това е базов фактор за успешната ни кариера, здраве и дълголетие. Подходящ за тази цел е плакета ГЕОПАТОГЕННИ ПОЛЕТА - потискане, той лесно може да бъде прикрепен към ключодържателя, в ръчната чанта, в портмонето или облеклото.

Открийте силата на плакетите
и как те могат да ви подкрепят в ежедневието

Плакетите на австрийската компания SolidSol HGmbH, които предлагаме, са метални носители с вградена информация за хармонизиране и защита на дома, членовете на семейството, работното място и други. Те са с размери около 3х5 см. Обхватът на действие на различните плакети варира в зависимост от тяхната цел, като обхваща различни пространства – от няколко метра до стаята, автомобила, апартамента и повече. Плакетите функционират върху измерими физически принципи. Благодарение на тях, разрушителната енергия на стресовите полета (технически, геопатогенни и други) се превръща в конструктивна енергия. Плакетите представляват напълно нов начин за справяне със стресови излъчвания и вибрации, а ефективността им е толкова впечатляваща, че мнозина ги възприемат като вълшебство.

Плакет  ГЕОПАТОГЕННИ ПОЛЕТА - защита
Плакет за защита от различни видове геопатогенни излъчвания: мрежите на Хартман/Кюри, подземни води, разломи и напрежения в земната кора...

Геопатогенните зони – това са участъци на земната повърхност, на които излъчванията от недрата на планетата се проявяват с аномално висока сила. По ред причини на тези места човешкият организъм изпитва голямо натоварване, измества своя полярен баланс и не може да функционира правилно. При кратко пребиваване в такива зони човек чувства дискомфорт и безпричинен страх, а по-продължителен престой в геопатогенни зони предизвиква сериозни заболявания дори при напълно здрави хора.

Геопатогенни зони присъстват в апартамента, в работното помещение, във вилата, в училище, в детския дом, в болницата, на улицата. Познаваме ги като "земно излъчване". Те включват подпочвени води, мрежата на Кюри и мрежата на Хартман и различни геоложки области на напрежение (разломи, прекъсвания и др.).

Информацията на плакета ГЕОПАТОГЕННИ ПОЛЕТА е предназначена за установяване на „нормалното“ геопатогенно натоварване в нашите зони за живот. 

Обхват:
Диаметърът на ефективното поле е приблизително 20 m хоризонтално, а височината на помещението е вертикална зона на полето.

Носене:
В случаите, когато се нуждаете от защита извън дома – на работното място, в училище, на вилата и др., е желателно плакетът да бъде закрепен на някои от личните вещи, които са винаги с нас - ключодържателя, раницата, облеклото, портмонето, ръчната чантичка и т.н.