АВТОМОБИЛ - защита на водача и пътниците

Предизвикателства по време на шофиране

Когато шофираме, е изключително важно да запазим вниманието си върху пътната обстановка и приборите в автомобила. Въпреки това, много фактори на средата могат да ни отклонят от това. Шумове, вибрации и технически излъчвания са само някои от тези фактори, които могат да доведат до разсейване и умора на шофьора. Затова е важно да се създаде комфортна и безопасна атмосфера в автомобила, която да помага за поддържане на вниманието и концентрацията на шофьора.

Автомобилът изглежда като изолирано пространство, но на практика той не е напълно защитен от силните електромагнитни полета, които се излъчват от трамваи, тролеи и високоволтови електропреносни линии. Освен това, градовете са пренаситени с вредоносни радиочестотни сигнали, които също се отразяват на шофьора.

Да останем концентрирани, често е предизвикателство - особено за тези от нас, на които почти ежедневно се налага да ползват своя автомобил. Дори безобидно невнимание на шофьора може да доведе до сериозни последствия. Баналното на пръв поглед поглеждане на телефона, навеждане за кафето или отваряне на жабката може да стане причина за произшествие.

Когато сме напрегнати, уморени или обмисляме трудни решения, вниманието ни съвсем естествено се разсейва. Към това се добавят многобройните шумове в купето и безкрайният поток от информация и технически излъчвания, които ни обграждат. Плюс, ако въвеждаме адреса в навигацията, докато приятелката ни говори за любимата си песен, а междувременно и телефона ни звъни ... без съмнение се нуждаем от подкрепа.

Открийте силата на плакетите
и как те могат да ви подкрепят в ежедневието

Плакетите са метални носители, в които е вградена информация. Те функционират на принципа на енергийно-информационно взаимодействие, създавайки мощни защитни полета около човека и пространството, което той обитава. Те са едни от най-ефективните и съвременни защитни средства. Въздействието на плакетите се основава на измерими физически принципи, но е толкова добре обмислено и многостранно, че мнозина го възприемат като вълшебство.

Плакет АВТОМОБИЛ - потискане 
хармонизиране атмосферата в автомобила и потискане на вредните излъчвания  

Плакета АВТОМОБИЛ - потискане предлага специална и многослойна подкрепа за здравето и състоянието на шофьора и всички пътуващи. Укрепват се качества като концентрация, обзор, обмислено поведение, спокойствие и баланс за пасажерите. Плакетът също потиска техническите и земни полета, които проникват отвън или се генерират от самия автомобил.

Плакетът преобразува техническите полета на вградените устройства като GPS, рутер, CD плейър, радио и други, осигурявайки по-благоприятна среда. Действието на плакета се адаптира към размерите на автомобила, а също го прави по-малко привлекателен за крадци и вандализъм.

Открийте плакетите и се възползвайте от предимствата, които те могат да ви предложат. Бъдете защитени и се наслаждавайте на по-хармонично и безопасно преживяване на времето, прекарано в автомобила си.

Обхват:
Границите на автомобила