Категории

GSM МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН - стикер за потискане на вредните емисии

Стикерът потиска вредното излъчване от GSM апарата, включително има надстройка за защита срещу излъчваните от апарата 5G честоти.
GSM МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН - стикер за потискане на вредните емисии
GSM МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН - стикер за потискане на вредните емисии
GSM МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН - стикер за потискане на вредните емисии
GSM МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН - стикер за потискане на вредните емисии
GSM МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН - стикер за потискане на вредните емисии

GSM МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН - стикер за потискане на вредните емисии

Стикерът потиска вредното излъчване от GSM апарата, включително има надстройка за защита срещу излъчваните от апарата 5G честоти.
Наличен
Арт. номер: 11
Наличен
Арт. номер: 11
Безплатна доставка над 170 лв
Преглед на пратката при всяка поръчка
Запитване за GSM МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН - стикер за потискане на вредните емисии

.
ПЛАКЕТИТЕ и СТИКЕРИТЕ:
Какво трябва да знаете за тях и как могат да ви помогнат

Стикерите на австрийската компания SolidSol HGmbH, които представяме, са носители с вградена информация за хармонизиране и защита на дома, членовете на семейството, работното място и други. Те са с размери около 3х6 см.  Функционират върху измерими физически принципи. Благодарение на тях, разрушителната енергия на стресовите полета (технически и други) се превръща в конструктивна енергияТе представляват напълно нов начин за справяне със стресови излъчвания и вибрации, а ефективността им е толкова впечатляваща, че мнозина ги възприемат като вълшебство.

Стикер МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН - потискане,  + 5G надстройка

Техническото устройство, в този случай мобилен телефон, който се държи в непосредствена близост до главата или тялото за дълъг период от време, може сериозно да раздразни клетъчните функции. Много хора усещат това техническо поле, което е подсилено от функциите за приемане и предаване на мобилния телефон.

Стикерът "МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН - потискане" намалява над 95% от вредното излъчване на телефона /до максимум 5% от базовото натоварване/. Това важи за пулсиращите честоти на всички мобилни телефонни мрежи в света. За техническото поле на мобилния телефон се съхраняват ефектите за потискане на техногенни излъчвания, адаптирани към вида и излъчването на мобилния телефон. Функциите на мобилния телефон, разбира се, не са нарушени и поради запечатването на информацията действието на стикера никога не намалява! Независимо, че са малки, слушалките свързани с телефона имат много интензивно излъчване, потискането на смущенията е разширено и върху тях, а именно за времето, през което те са свързани с мобилен телефон няма смущения.

Актуализация 2019:
5G мрежа; По-добра / по-бърза интеграция на фините сетива, особено по време на енергийни вълни (способни да се справят по-добре с емпатични и телепатични импулси). Излъчването на Bluetooth и кабелните слушалки също са потиснати в радиус от 2 метра.

Ефект: 
около 1м в диаметър

Приложение: 
Залепете на гърба на мобилния телефон /от вътрешната страна на капака или под калъфа/. След заляпенето не бива да бъде отлепян. Ако смените телефона е необходим нов стикер.

Активиране на стикера:
За активирането на стикера е необходимо внимателно да отлепите кръгчето със стикера от основата и да го залепите на свободно място от вътрешната страна на мобилния телефон (капак, батерия и т.н.). Така самият стикер ще бъде предпазен от механични повреди, случайно отлепяне или надраскване. От външната страна на капака може да бъде залепен в случай, че над него има допълнителен защитен калъф.

Производител:
Продукт на австрийската компания SolidSol HGmbH

СРОК НА ДОСТАВКА

Може да очаквате доставка на поръчката в рамките на 2-3 работни дни (обичайно на следващия ден).
За малките или отдалечени населени места /в които няма офис на куриера/ това може да отнеме малко повече време.

Поръчките се доставят между 10:00 – 18:00 ч. – от понеделник до събота.
Изключение са официалните празници в страната.

Ако в предполагаемия период на доставката не може да бъдете на посочения адрес, моля осигурете алтернатива – това може да бъде присъствието на член от семейството, роднина, съсед, приятел, колега и т.н.
_________________________________________________________________________________________________________________

ТРАНСПОРТНА ТАКСА

  • При поръчка на обща нетна стойност до 170 лв. – транспортната такса се поема от купувача.
  • При поръчка на обща нетна стойност над 170 лв. – доставката е безплатна.

Цените за доставка и обработка варират в зависимост общата стойност на поръчката и от дестинацията за доставка. Ще видите окончателните такси за доставка и обработка в процеса на плащане, след като попълните адреса за доставка на вашата поръчка.
_________________________________________________________________________________________________________________

ПРЕПОРЪКИ И РЕКЛАМАЦИИ

За всички препоръки и рекламации по отношение на вашата поръчка, моля, свържете се с нас за уточнение и разрешаване, не по-късно от 7 дни след получаване на пратката.

.
ПЛАКЕТИ

Плакетите са едни от най-съвременните и мощни защитни средства. Те действат на енергийно-информационен принцип, като образуват мощни защитни полета около човека и обитаваното от него пространство. Представляват метални носители с вградена информация за хармонизиране и защита на дома, членовете на семейството, работното място и много други. Действието на различните плакети, в зависимост от предназначението им, обхваща различни пространства – от няколко метра до стаята, автомобила, апартамента и много повече. Плакетите функционират върху измерими физически принципи. Разрушителната енергия на стресовите полета (технически, геопатогенни и др.) в областта на действието им се превръща в конструктивна енергия. Плакетите представляват напълно нов начин за справяне със стресови излъчвания и вибрации, а ефективността им е толкова впечатляваща, че мнозина ги възприемат като вълшебство.

Информацията в плакетите е „запечатана“ и не може да бъде повлияна, действието не се променя и не отслабва с времето – действат безсрочно! Те са малки и удобни за носене в себе си (приблизително 3 x 5 см), ако се движите често в замърсена среда, можете винаги да ползвате защитното им поле.

Плакетите ни подкрепят по няколко основни начина:

  • Подобряване на възприятието: източниците на стрес се възприемат съзнателно, вниманието се подобрява
  • Превръщане на стресовите енергии в укрепващи, положителни енергии
  • По-бързо адаптиране към изискванията на цялата ни система
  • Значително по-добра стабилност при големи натоварвания и стрес
  • Помощ и защита преди изчерпване на енергийните запаси и възникване на физически оплаквания.

ВАЖНО Е ДА СЕ ЗНАЕ !

Описанията на плакетите целят да създадат представа за посоката, в която се проявява тяхното действие, но те не представляват лечебна претенция. Подобно на цветовете, звуците, рентгеновите лъчи или звуковите вълни, плакетите работят чисто под формата на вибрации, които са съхранени върху материала на носителя. Настоящите продуктите по никакъв начин не трябва да се тълкуват като "лекарства". Направените изследвания и тестове, както и практическия опит потвърждават, че продуктите имат действие съобразно описанието, но това не трябва да се разбира като обещание за изцеление!