Категории

ЩАСТЛИВ ОФИС - плакет за хармонична работна атмосфера

Плакетът помага за създаването на работна атмосфера на всяко място, където се намираме, включително дома, офиса, близкото кафе, парка и други.
ЩАСТЛИВ ОФИС - плакет за хармонична работна атмосфера
ЩАСТЛИВ ОФИС - плакет за хармонична работна атмосфера
ЩАСТЛИВ ОФИС - плакет за хармонична работна атмосфера
ЩАСТЛИВ ОФИС - плакет за хармонична работна атмосфера

ЩАСТЛИВ ОФИС - плакет за хармонична работна атмосфера

Плакетът помага за създаването на работна атмосфера на всяко място, където се намираме, включително дома, офиса, близкото кафе, парка и други.
Наличен
Арт. номер: 14
Наличен
Арт. номер: 14
Безплатна доставка над 170 лв
Преглед на пратката при всяка поръчка
Запитване за ЩАСТЛИВ ОФИС - плакет за хармонична работна атмосфера

.
ПЛАКЕТИТЕ:
Какво трябва да знаете за тях и как могат да ви помогнат

Плакетите на австрийската компания SolidSol HGmbH, които представяме, са метални носители с вградена информация за хармонизиране и защита на дома, членовете на семейството, работното място и други. Те са с размери около 3х5 см. Обхватът на действие на различните плакети варира в зависимост от тяхната цел, като обхваща различни пространства – от няколко метра до стаята, автомобила, апартамента и повече. Плакетите функционират върху измерими физически принципи. Благодарение на тях, разрушителната енергия на стресовите полета (технически, геопатогенни и други) се превръща в конструктивна енергияПлакетите представляват напълно нов начин за справяне със стресови излъчвания и вибрации, а ефективността им е толкова впечатляваща, че мнозина ги възприемат като вълшебство.

Плакет ЩАСТЛИВ ОФИС

Плакетът Щастлив офис получи специална актуализация, тъй като толкова много хора искаха да бъдат интегрирани към техните специални видове работни места. Както първоначално беше предвидено, този плакет остава валиден и за всички типични офиси. Но, разбира се, днес има много повече видове офиси, които също са включени в актуализацията. В днешно време много хора създават собствен бизнес със своите умения и идеи, но в същото време нямат нито пространство, нито излишни финанси, за да поддържат собствен офис. Заедно с това болшинството компании активно променят принципа на своята работа. Работният процес преминава на ново ниво. Основна тенденция стана преходът на дистанционна работа и гъвкав график. Увеличи се разнообразието от форми на работа, породени от ковид пандемията – домашен офис /home office/, фрилансер /freelancer/, гъвкав офис /flex office/, “Горещ стол” (Hot desking), коворкинг (coworking), гъвкаво работно време / flexible working hours/ и др. 
Офисът може да бъде цяла стая в собствения ви дом, голяма офис сграда или просто градинска маса с лаптоп или планшет върху нея. Независимо къде извършвате тези офис дейности - изискванията за концентрация, решителност, въображение, разграничение, радост и т.н. са еднакво важни.

Така че, ако временно преместите офиса си в интернет кафене, хората около вас, които също седят на компютрите си, вероятно ще се радват на изненадващо високо ниво на „работно усърдие“ или „работна енергия“. (Разбира се, само ако това е 100% за тяхно благополучие на всички нива).

Актуализация декември 2020 г.:
По-малко разсейване, по-добър концентрация и фокус; 
Повече ефективност в работата – независимо дали е свързана с организация, създаване на концепции,
реализация и т.н.

Обхват:  
За офиси, които не са ограничени от стени, работния радиус за този плакет е около 10 m.

Приложение: 
Поставете плакета в центъра на офиса или го носете в дрехите / чантата си.

Размер: 
Плакетът е малък и удобен за носене с вас (около 3 х 5 см). Ако работата ви е свързана с често движение, винаги можете да се ползвате от защитното му поле.

Производител:
Продукт на австрийската компания SolidSol HGmbH

СРОК НА ДОСТАВКА

Може да очаквате доставка на поръчката в рамките на 2-3 работни дни (обичайно на следващия ден).
За малките или отдалечени населени места /в които няма офис на куриера/ това може да отнеме малко повече време.

Поръчките се доставят между 10:00 – 18:00 ч. – от понеделник до събота.
Изключение са официалните празници в страната.

Ако в предполагаемия период на доставката не може да бъдете на посочения адрес, моля осигурете алтернатива – това може да бъде присъствието на член от семейството, роднина, съсед, приятел, колега и т.н.
_________________________________________________________________________________________________________________

ТРАНСПОРТНА ТАКСА

  • При поръчка на обща нетна стойност до 170 лв. – транспортната такса се поема от купувача.
  • При поръчка на обща нетна стойност над 170 лв. – доставката е безплатна.

Цените за доставка и обработка варират в зависимост общата стойност на поръчката и от дестинацията за доставка. Ще видите окончателните такси за доставка и обработка в процеса на плащане, след като попълните адреса за доставка на вашата поръчка.
_________________________________________________________________________________________________________________

ПРЕПОРЪКИ И РЕКЛАМАЦИИ

За всички препоръки и рекламации по отношение на вашата поръчка, моля, свържете се с нас за уточнение и разрешаване, не по-късно от 7 дни след получаване на пратката.

.
ПЛАКЕТИ

Плакетите са едни от най-съвременните и мощни защитни средства. Те действат на енергийно-информационен принцип, като образуват мощни защитни полета около човека и обитаваното от него пространство. Представляват метални носители с вградена информация за хармонизиране и защита на дома, членовете на семейството, работното място и много други. Действието на различните плакети, в зависимост от предназначението им, обхваща различни пространства – от няколко метра до стаята, автомобила, апартамента и много повече. Плакетите функционират върху измерими физически принципи. Разрушителната енергия на стресовите полета (технически, геопатогенни и др.) в областта на действието им се превръща в конструктивна енергия. Плакетите представляват напълно нов начин за справяне със стресови излъчвания и вибрации, а ефективността им е толкова впечатляваща, че мнозина ги възприемат като вълшебство.

Информацията в плакетите е „запечатана“ и не може да бъде повлияна, действието не се променя и не отслабва с времето – действат безсрочно! Те са малки и удобни за носене в себе си (приблизително 3 x 5 см), ако се движите често в замърсена среда, можете винаги да ползвате защитното им поле.

Плакетите ни подкрепят по няколко основни начина:

  • Подобряване на възприятието: източниците на стрес се възприемат съзнателно, вниманието се подобрява
  • Превръщане на стресовите енергии в укрепващи, положителни енергии
  • По-бързо адаптиране към изискванията на цялата ни система
  • Значително по-добра стабилност при големи натоварвания и стрес
  • Помощ и защита преди изчерпване на енергийните запаси и възникване на физически оплаквания.

ВАЖНО Е ДА СЕ ЗНАЕ !

Описанията на плакетите целят да създадат представа за посоката, в която се проявява тяхното действие, но те не представляват лечебна претенция. Подобно на цветовете, звуците, рентгеновите лъчи или звуковите вълни, плакетите работят чисто под формата на вибрации, които са съхранени върху материала на носителя. Настоящите продуктите по никакъв начин не трябва да се тълкуват като "лекарства". Направените изследвания и тестове, както и практическия опит потвърждават, че продуктите имат действие съобразно описанието, но това не трябва да се разбира като обещание за изцеление!