Категории

ЩАСТЛИВ ОФИС - плакет за хармонична работна атмосфера

Плакетът помага за създаването на работна атмосфера на всяко място, където се намираме, включително дома, офиса, близкото кафе, парка и други.
ЩАСТЛИВ ОФИС - плакет за хармонична работна атмосфера
ЩАСТЛИВ ОФИС - плакет за хармонична работна атмосфера
ЩАСТЛИВ ОФИС - плакет за хармонична работна атмосфера
ЩАСТЛИВ ОФИС - плакет за хармонична работна атмосфера

ЩАСТЛИВ ОФИС - плакет за хармонична работна атмосфера

Плакетът помага за създаването на работна атмосфера на всяко място, където се намираме, включително дома, офиса, близкото кафе, парка и други.
Наличен
Арт. номер: 14
Наличен
Арт. номер: 14
Безплатна доставка над 170 лв
Преглед на пратката при всяка поръчка
Запитване за ЩАСТЛИВ ОФИС - плакет за хармонична работна атмосфера

.
ПЛАКЕТИТЕ:
Какво трябва да знаете за тях и как могат да ви помогнат

Плакетите са метални носители, в които е вградена информацияТе функционират на принципа на енергийно-информационно взаимодействие, създавайки мощни защитни полета около човека и пространството, което той обитава. Те са едни от най-ефективните и съвременни защитни средства. Въздействието на плакетите се основава на измерими физически принципи, но е толкова добре обмислено и многостранно, че мнозина го възприемат като вълшебство.

Плакет ЩАСТЛИВ ОФИС

Плакетът Щастлив офис получи специална актуализация, тъй като толкова много хора искаха да бъдат интегрирани към техните специални видове работни места. Както първоначално е предвидено, тази значка все още е валидна и за типична офис ситуация. Но, разбира се, има много повече видове офиси, които също са включени в актуализацията. В днешно време много хора създават собствен бизнес със своите умения и идеи, но в същото време нямат нито пространство, нито финанси, за да създадат собствен офис. Заедно с това болшинството компании активно променят принципа на своята работа. Работният процес преминава на ново ниво. Основна тенденция стана преходът на дистанционна работа и гъвкав график. Увеличи се разнообразието от форми на работа, породени от ковид пандемията – домашен офис /home office/, фрилансер /freelancer/, гъвкав офис /flex office/, “Горещ стол” (Hot desking), коворкинг (coworking), гъвкаво работно време / flexible working hours/ и др. 
Така нареченият домашен офис може да бъде цяла стая в собствения ви дом или просто градинска маса с лаптоп или планшет върху нея. Работа в мрежа и лесно използване на устройства като iPhone и iPad респективно.
Независимо къде искате да правите тези офис дейности - изискванията за концентрация, решителност, въображение, разграничение, радост и т.н. са еднакви.

Така че, ако временно преместите офиса си в интернет кафене, хората около вас, които също седят на компютрите си, вероятно ще се радват на изненадващо високо ниво на „работно усърдие“ или „работна енергия“. (Разбира се, само ако това е 100% за благополучие за тези хора на всички нива).

Актуализация декември 2020 г.:
По-малко разсейване, по-добър концентрация и фокус; 
Повече ефективност в работата – независимо дали е организация, концепция,
реализация и т.н.

Обхват:  
За офиси, които не са ограничени от стени, работния радиус за този плакет е около 10 m.

Приложение: 
Поставете плакета в центъра на офиса или го поставете в дрехите / чантата си.

Размер: 
Плакетът е малък и удобен за носене с вас (около 3 х 5 см). Ако често се движите в замърсена среда, винаги можете да се ползвате от защитното му поле.

СРОК НА ДОСТАВКА

Заявената пратка ще бъде обработена и предадена на куриер от нашия дистрибуторски склад в рамките на 1-2 работни дена.  

Може да очаквате доставка на поръчката в рамките на 3 работни дни.
За малките или отдалечени населени места /в които няма офис на куриера/ това може да отнеме малко повече време.

Поръчките се доставят между 10:00 – 18:00 ч. – от понеделник до събота.
Изключение са официалните празници в страната.

Ако в предполагаемия период на доставката не може да бъдете на посочения адрес, моля осигурете алтернатива – това може да бъде присъствието на член от семейството, роднина, съсед, приятел, колега и т.н.
_________________________________________________________________________________________________________________

ТРАНСПОРТНА ТАКСА

  • При поръчка на обща нетна стойност до 170 лв. – транспортната такса е 7 лв.
  • При поръчка на обща нетна стойност над 170 лв. – доставката е безплатна.

Цените за доставка и обработка варират в зависимост общата стойност на поръчката и от дестинацията за доставка. Ще видите окончателните такси за доставка и обработка в процеса на плащане, след като попълните адреса за доставка на вашата поръчка.
_________________________________________________________________________________________________________________

ПРЕПОРЪКИ И РЕКЛАМАЦИИ

За всички препоръки и рекламации по отношение на вашата поръчка, моля, свържете се с нас за уточнение и разрешаване, не по-късно от 7 дни след получаване на пратката.

.
ПЛАКЕТИ        

Това безспорно са най-съвременните и мощни защитни средства. Действат на енергийно-информационен принцип, като образуват мощни защитни полета около човека и обитаваното от него пространство. Ефектът на плакетите се основава върху измерима физика, но е толкова добре обмислен и многостранен, че мнозина го възприемат като вълшебство.

Разрушителната енергия на стресовите полета /технически, геопатогенни и др./ се превръща в конструктивна енергия. Това днес е важно, защото от една страна ставаме все по-чувствителни към информационните и енергийни полета, от друга страна сме принудени да се справяме с все повече изкуствени и технически натоварвания.

Информацията в плакета е „запечатана“ и не може да бъде повлияна, действа постоянно!

Плакетите са малки и удобни за носене в себе си (приблизително 3 x 5 см), ако се движите често в замърсена среда, можете винаги да ползвате защитното им поле.

Плакетите ни подкрепят по няколко основни начина:

  • Подобряване на възприятието: източниците на стрес се възприемат съзнателно,  вниманието се подобрява
  • Превръщане на стресовите енергии в укрепващи, положителни енергии
  • По-бързо адаптиране на цялата ни енергийна система
  • Значително по-добра стабилност при големи натоварвания и стрес
  • Помощ и защита преди изчерпване на енергийните запаси и възникване на физически оплаквания.

ВАЖНО Е ДА СЕ ЗНАЕ !

Описанията на плакетите целят да създадат представа за посоката, в която се проявява тяхното действие, но те не представляват лечебна претенция. Подобно на цветовете, звуците, рентгеновите лъчи или звуковите вълни, плакетите работят чисто под формата на вибрации, които са съхранени върху материала на носителя. Настоящите продуктите по никакъв начин не трябва да се тълкуват като "лекарства".
Направените изследвания и тестове, както и практическия опит потвърждават, че продуктите имат действие съобразно описанието, но това не трябва да се разбира като обещание за изцеление!