Категории

ЩАСТЛИВ ДОМ - плакет за хармонизиране на дома

Плакетът подпомага хармонизирането на атмосферата и отношенията в нашия дом.
ЩАСТЛИВ ДОМ - плакет за хармонизиране на дома
ЩАСТЛИВ ДОМ - плакет за хармонизиране на дома
ЩАСТЛИВ ДОМ - плакет за хармонизиране на дома
ЩАСТЛИВ ДОМ - плакет за хармонизиране на дома

ЩАСТЛИВ ДОМ - плакет за хармонизиране на дома

Плакетът подпомага хармонизирането на атмосферата и отношенията в нашия дом.
Наличен
Арт. номер: 6
Наличен
Арт. номер: 6
Безплатна доставка над 170 лв
Преглед на пратката при всяка поръчка
Запитване за ЩАСТЛИВ ДОМ - плакет за хармонизиране на дома

.
ПЛАКЕТИТЕ:
Какво трябва да знаете за тях и как могат да ви помогнат

Плакетите са метални носители, в които е вградена информацияТе функционират на принципа на енергийно-информационно взаимодействие, създавайки мощни защитни полета около човека и пространството, което той обитава. Те са едни от най-ефективните и съвременни защитни средства. Въздействието на плакетите се основава на измерими физически принципи, но е толкова добре обмислено и многостранно, че мнозина го възприемат като вълшебство.

Плакет ЩАСТЛИВ ДОМ

Какво прави един апартамент, къща, каравана и т.н. „щастлив дом“?

Плакетът ЩАСТЛИВ ДОМ енергийно оптимизира 5 конкретни области в нашия дом:

1. ЖИЛИЩНОТО ПРОСТРАНСТВО
Обезпокоителните, стресиращи енергийни потоци се превръщат в положителни, красиви и подкрепящи. 
Стари енергии – от складиране на вещества (торове, пунктове за събиране на проблематични вещества, гробища и др.), Жители (предишни собственици или наематели, заболявания, смъртни случаи и др.) или употреба на помещенията за различни предназначения (болници, училища, лекарски кабинети, съхранение на технически устройства или химикали и др.) - се изтриват и заменят с положителни.
Всичко, което принадлежи на обекта, се отваря енергийно за настоящите жители, хора и животни, чиито енергийни подписи се съхраняват и разширяват, ако е необходимо. Всичко, което трябва да се случи положително на настоящите жители, се абсорбира, отрицателното се преобразува и абсорбира като неутрална или положителна форма на енергия. Около обекта е изградена голяма защитна сфера.

2. МОЯТ ДОМ Е МОЯТ ЗАМЪК
Плакетът помага да превърнете собствения си дом в място за мир и сигурност, където можете да се чувствате сигурни и защитени. Плакетът изгражда енергийно поле, което препятства тези, които нежелателно искат да влязат в този дом – трудно е да намерят този обект. По този начин домът се превръща в място, където можете да срещнете приятели с отворено сърце, където можете да се оттеглите, когато всякакви бури отминат „там“, истинско убежище на спокойствие. Децата или хората в нужда винаги имат чувството, че са в безопасност и следователно могат да бъдат сами в стая (играят, четат, учат и т.н.), без да се нуждаят от втори човек в същата стая . Вратите към избата или тъмнината губят ужаса си.

3. СЕМЕЙНО СБЛИЖАВАНЕ
Семейството е термин, който има нови значения от началото на хилядолетието. Тук това просто означава хора (и животни), с които чувствате особено силна сърдечна връзка - независимо дали всъщност сте свързани или не. Така се е утвърдила концепцията за семейството на сърцето. Независимо дали е голямо семейство или различни съвместно живеещи хора, самотен човек с малко социални контакти, плакетът насърчава толерантността, приемането, солидарността, грижата и др. Това е даване и вземане, без взаимна експлоатация, съчетано с признателност и уважение.

4. НЕГАТИВНА АТМОСФЕРА И ОТНОШЕНИЯ
Клюки, тактика за плашене и умишлено объркване, манипулация, това е навсякъде около нас - чрез различните медии, плюс хората, които „обичат“ да споделят истории несигурността се управлява масово.
Програмирането на плакета е малко трудно за обяснение, защото би трябвало да помогне да се разпознае истинското ядро ​​на фактите, но също така и да се привлече истината, без да се налага или да се иска да се манипулира. По този начин ние получаваме енергийна структура в нашето морфогенетично поле чрез плакета, която ни привлича до мястото, където ще получим верните отговори. Освен това е по-лесно да се разбере истината в конкретната история или да се възприемат съзнателно частите, които съответстват на истината.

5. ГОСТИ, ПОСЕТИТЕЛИ
Тъй като много хора живеят в енергийно неблагоприятни жилищни пространства, те са склонни да остават дълго време там, където е особено уютно и красиво. Често те дори не забелязват, че отдавна са надхвърлили подходящата (и приятна) продължителност на времето за посещение с няколко часа. В плакета е включена информация, която позволява гостът да си отиде отново в разумно време.

Актуализация декември 2020 г.:
Най-добра поза за сън – дори ако няколко души спят в стаята и всеки има нужда от различна посока;
наистина изключете и се отпуснете;
за домашни любимци, че се чувстват сигурни и защитени, независимо къде трябва да лежат или е поставена клетката им.

Актуализация:
Водомер - оптимизиране

Приложение:
поставете централно в къщата / апартамента

Обхват: 
върху цялата къща до линията на имота или върху целия апартамент

Размер:
Плакетът е малък и удобен за ползване (около 3 х 5 см). 

СРОК НА ДОСТАВКА

Заявената пратка ще бъде обработена и предадена на куриер от нашия дистрибуторски склад в рамките на 1-2 работни дена.  

Може да очаквате доставка на поръчката в рамките на 3 работни дни.
За малките или отдалечени населени места /в които няма офис на куриера/ това може да отнеме малко повече време.

Поръчките се доставят между 10:00 – 18:00 ч. – от понеделник до събота.
Изключение са официалните празници в страната.

Ако в предполагаемия период на доставката не може да бъдете на посочения адрес, моля осигурете алтернатива – това може да бъде присъствието на член от семейството, роднина, съсед, приятел, колега и т.н.
_________________________________________________________________________________________________________________

ТРАНСПОРТНА ТАКСА

  • При поръчка на обща нетна стойност до 170 лв. – транспортната такса е 7 лв.
  • При поръчка на обща нетна стойност над 170 лв. – доставката е безплатна.

Цените за доставка и обработка варират в зависимост общата стойност на поръчката и от дестинацията за доставка. Ще видите окончателните такси за доставка и обработка в процеса на плащане, след като попълните адреса за доставка на вашата поръчка.
_________________________________________________________________________________________________________________

ПРЕПОРЪКИ И РЕКЛАМАЦИИ

За всички препоръки и рекламации по отношение на вашата поръчка, моля, свържете се с нас за уточнение и разрешаване, не по-късно от 7 дни след получаване на пратката.

.
ПЛАКЕТИ        

Това безспорно са най-съвременните и мощни защитни средства. Действат на енергийно-информационен принцип, като образуват мощни защитни полета около човека и обитаваното от него пространство. Ефектът на плакетите се основава върху измерима физика, но е толкова добре обмислен и многостранен, че мнозина го възприемат като вълшебство.

Разрушителната енергия на стресовите полета /технически, геопатогенни и др./ се превръща в конструктивна енергия. Това днес е важно, защото от една страна ставаме все по-чувствителни към информационните и енергийни полета, от друга страна сме принудени да се справяме с все повече изкуствени и технически натоварвания.

Информацията в плакета е „запечатана“ и не може да бъде повлияна, действа постоянно!

Плакетите са малки и удобни за носене в себе си (приблизително 3 x 5 см), ако се движите често в замърсена среда, можете винаги да ползвате защитното им поле.

Плакетите ни подкрепят по няколко основни начина:

  • Подобряване на възприятието: източниците на стрес се възприемат съзнателно,  вниманието се подобрява
  • Превръщане на стресовите енергии в укрепващи, положителни енергии
  • По-бързо адаптиране на цялата ни енергийна система
  • Значително по-добра стабилност при големи натоварвания и стрес
  • Помощ и защита преди изчерпване на енергийните запаси и възникване на физически оплаквания.

ВАЖНО Е ДА СЕ ЗНАЕ !

Описанията на плакетите целят да създадат представа за посоката, в която се проявява тяхното действие, но те не представляват лечебна претенция. Подобно на цветовете, звуците, рентгеновите лъчи или звуковите вълни, плакетите работят чисто под формата на вибрации, които са съхранени върху материала на носителя. Настоящите продуктите по никакъв начин не трябва да се тълкуват като "лекарства".
Направените изследвания и тестове, както и практическия опит потвърждават, че продуктите имат действие съобразно описанието, но това не трябва да се разбира като обещание за изцеление!