ЩАСТЛИВ ДОМ - хармонизиране

solid-sol.com shop.rostock-essenzen.com rostock-essenzen.com rostock solid-sol

Здравият дом е залог за доброто ни самочувствие и душевно равновесие – такова твърдение едва ли би удивило някого. Всички знаем израза „Домът е моята крепост“,  но за да превърнем действително дома си в източник на хармония и сила, е важно да създадем и поддържаме в него определена атмосфера.

Хармонична атмосфера в нашия дом

Древните са твърдели, че да построиш къща /сграда/ и да създадеш дом, са различни неща. Именно за това създаването на усещане за уют и комфорт в нашия дом е нещо, към което всички се стремим. Такава атмосфера влияе изключително благотворно върху нашето здраве – натрупаната умора и напрежение ни напускат, придобиваме сила, а в съзнанието ни се раждат нови идеи и възможности. За такъв дом казват, че в него „дори стените помагат“. Всички мечтаем за такова място, в което почивката е приятна, а мислите спокойни. Дом, в който чувстваме увереност и сила.

Как се формира атмосферата в нашия дом?

Всъщност домът акумулира нашите мисли, емоции и отношенията в семейството – положителни и отрицателни - гняв, обида, страх, спорове, отчужденост или обратно взаимопомощ, искреност, подкрепа, увереност, любов, радост. Така чрез нашите мисли и чувства създаваме енергетиката на дома. Но на атмосферата в дома оказват влияние още много фактори. Това са мислите и чувствата на хората, живели в този дом преди нас, починалите ни предци, техническите и геопатогенни излъчвания и много друго. Жилищата, които обитаваме, имат своя история, в която са „записани“ много събития, за които често дори не подозираме. Не е чудно, че има жилища, в които силите ни напускат, ставаме сънливи, а дори и късметът сякаш ни изоставя. Можем ли да променим това?

Открийте силата на плакетите
и как те могат да ви подкрепят в ежедневието

Плакетите на австрийската компания SolidSol HGmbH, които представяме, са метални носители с вградена информация за хармонизиране и защита на дома, членовете на семейството, работното място и други. Те са с размери около 3х5 см. Обхватът на действие на различните плакети варира в зависимост от тяхната цел, като обхваща различни пространства – от няколко метра до стаята, автомобила, апартамента и повече. Плакетите функционират върху измерими физически принципи. Благодарение на тях, разрушителната енергия на стресовите полета (технически, геопатогенни и други) се превръща в конструктивна енергия. Плакетите представляват напълно нов начин за справяне със стресови излъчвания и вибрации, а ефективността им е толкова впечатляваща, че мнозина ги възприемат като вълшебство.

Плакет ЩАСТЛИВ ДОМ
хармонизиране на атмосферата и отношенията в нашия дом

Плакетът Щастлив дом ще подкрепи стремежа ни към създаването на хармонично пространство в нашия дом. Излъчваната от плакета информация създава в пространството на нашия дом енергийно и информационно поле, което преструктурира и разгражда старите енергии (от предишни собственици или наематели, заболявания, смъртни случаи и др.). 

  • Жилищно пространство – старите енергии в дома – от хора, събития и вещества се изтриват и заменят с положителни. Обезпокоителните, стресиращи енергийни потоци се превръщат в положителни, красиви и подкрепящи. 

  • Моят дом е моята крепост – около дома се изгражда голяма защитна сфера. Плакетът помага да превърнете собствения си дом в място за мир и сигурност, където можете да се чувствате уверени и защитени. 

  • Семейно сближаване - на хората със силна сърдечна връзка се насърчава толерантността, приемането, солидарността, грижата, признателността, уважението и др. Даване и вземане, без взаимна експлоатация, съчетано с признателност и уважение. 

  • Негативната атмосфера и отношения - клюки, сплетни, манипулация, вселяване на страх и несигурност, сякаш се разтварят в пространството, преодоляват се значително по-лесно, появява се търпимост и желание за диалог у обитателите на дома.

Обхват:
върху целия апартамент или върху цялата къща до линията на имота