ЩАСТЛИВ ДОМ - хармонизиране

Здравият дом е залог за доброто ни самочувствие и душевно равновесие – такова твърдение едва ли би удивило някого. Всички знаем израза „Домът е моята крепост“,  но за да превърнем действително дома си в източник на хармония и сила, е важно да създадем и поддържаме в него определена атмосфера.

Хармонична атмосфера в нашия дом

Древните са твърдели, че да построиш къща /сграда/ и да създадеш дом, са различни неща. Именно за това създаването на усещане за уют и комфорт в нашия дом е нещо, към което всички се стремим. Такава атмосфера влияе изключително благотворно върху нашето здраве – натрупаната умора и напрежение ни напускат, придобиваме сила, а в съзнанието ни се раждат нови идеи и възможности. За такъв дом казват, че в него „дори стените помагат“. Всички мечтаем за такова място, в което почивката е приятна, а мислите спокойни. Дом, в който чувстваме увереност и сила.

Как се формира атмосферата в нашия дом?

Всъщност домът акумулира нашите мисли, емоции и отношенията в семейството – положителни и отрицателни - гняв, обида, страх, спорове, отчужденост или обратно взаимопомощ, искреност, подкрепа, увереност, любов, радост. Така чрез нашите мисли и чувства създаваме енергетиката на дома. Но на атмосферата в дома оказват влияние още много фактори. Това са мислите и чувствата на хората, живели в този дом преди нас, починалите ни предци, техническите и геопатогенни излъчвания и много друго. Жилищата, които обитаваме, имат своя история, в която са „записани“ много събития, за които често дори не подозираме. Не е чудно, че има жилища, в които силите ни напускат, ставаме сънливи, а дори и късметът сякаш ни изоставя. Можем ли да променим това?

Открийте силата на плакетите
и как те могат да ви подкрепят в ежедневието

Плакетите са метални носители, в които е вградена информация. Те функционират на принципа на енергийно-информационно взаимодействие, създавайки мощни защитни полета около човека и пространството, което той обитава. Те са едни от най-ефективните и съвременни защитни средства. Въздействието на плакетите се основава на измерими физически принципи, но е толкова добре обмислено и многостранно, че мнозина го възприемат като вълшебство.

Плакет ЩАСТЛИВ ДОМ
хармонизиране на атмосферата и отношенията в нашия дом

Плакетът Щастлив дом ще подкрепи стремежа ни към създаването на хармонично пространство в нашия дом. Излъчваната от плакета информация създава в пространството на нашия дом енергийно и информационно поле, което може да преструктурира и разгради старите енергии (от предишни собственици или наематели, заболявания, смъртни случаи и др.). Обезпокоителните, стресиращи енергийни потоци се трансформират в положителни, красиви и подкрепящи.

  • Моят дом е моята крепост – плакетът помага да превърнете собствения си дом в място за мир и сигурност, където можете да се чувствате уверени и защитени.

  • Семейно сближаване - насърчава толерантността, приемането, солидарността, грижата, признателността, уважението и др.

  • Негативната атмосфера и отношения - клюки, сплетни, манипулация, вселяване на страх и несигурност, сякаш се разтварят в пространството, преодоляват се значително по-лесно, появява се търпимост и желание за диалог у обитателите на дома.

Обхват:
върху цялата къща до линията на имота или върху целия апартамент