Категории

ХРАНА & КУХНЯ - плакет за оптимизация на храната

Плакет за хармонизиране и оптимизация на храната, продуктите и атмосферата в кухнята.
ХРАНА & КУХНЯ - плакет за оптимизация на храната
ХРАНА & КУХНЯ - плакет за оптимизация на храната
ХРАНА & КУХНЯ - плакет за оптимизация на храната
ХРАНА & КУХНЯ - плакет за оптимизация на храната

ХРАНА & КУХНЯ - плакет за оптимизация на храната

Плакет за хармонизиране и оптимизация на храната, продуктите и атмосферата в кухнята.
Наличен
Арт. номер: 17
Наличен
Арт. номер: 17
Безплатна доставка над 170 лв
Преглед на пратката при всяка поръчка
Запитване за ХРАНА & КУХНЯ - плакет за оптимизация на храната

.

ПЛАКЕТИТЕ:
Какво трябва да знаете за тях и как могат да ви помогнат

Плакетите на австрийската компания SolidSol HGmbH, които представяме, са метални носители с вградена информация за хармонизиране и защита на дома, членовете на семейството, работното място и други. Те са с размери около 3х5 см. Обхватът на действие на различните плакети варира в зависимост от тяхната цел, като обхваща различни пространства – от няколко метра до стаята, автомобила, апартамента и повече. Плакетите функционират върху измерими физически принципи. Благодарение на тях, разрушителната енергия на стресовите полета (технически, геопатогенни и други) се превръща в конструктивна енергияПлакетите представляват напълно нов начин за справяне със стресови излъчвания и вибрации, а ефективността им е толкова впечатляваща, че мнозина ги възприемат като вълшебство.

Плакет ХРАНА & КУХНЯ

В днешните „свръхбързи“ стресови времена малко се ценят качествата на храната и напитките и почти напълно е загубена признателността към тези, които са отговорни за приготвянето и. Целта на този плакет е да се върнат отново в ежедневието - удоволствие, релакс, радост, светлина и много повече. По-специално „стаята за хранене“ се състои почти изключително от „енергии на стрес“ - често се получава стомашно налягане, чувство за ситост, гадене и диария. Не е задължително и не трябва да бъде така - по-доброто храносмилане е от полза за стопаните и също за гостите.

 1. Храната се приготвя с любов, сърдечна енергия и много време.
 2. Различната непоносимост / алергии са сведени до минимум.
 3. На храната автоматично се присвоява адаптивност.
 4. Токсините и замърсителите от околната среда се превръщат в светлина.
 5. Храната е изпълнена с оптимална жизнена енергия (противодейства на така наречената денатурация).
 6. Личните енергии на готвача се превръщат в положителни вибрации (ако той е намусен, болен и т.н.).
 7. Всеки получава свой собствен индивидуален вкус.
 8. Приветливостта, учтивостта, грижата, уважението резонират с готвача и другите хора в стаята.
 9. Границите на значката са стените на стаята, в която се намира (ако кухнята и трапезарията са отделни, са необходими 2 плакета).
 10. На храната може да се насладите спокойно - дори ако бързате.
 11. Генетично модифицираната храна се модифицира (премодифицира) до такава степен, че човешката система остава невредима след поглъщането и.
 12. Трапезарията е напълно разграничена (за хранене и др.).
 13. Непоносимостта, алергиите или диабетът и други физически оплаквания, свързани с приема и преработката на храна, се „обработват“ - може да има значителни подобрения.
 14. Този плакет е предназначен да бъде поставен в кухня (на масата за хранене и т.н.), но също така да бъде отнесен в ресторант, снек бар, закусвалня, хотел-ресторант.
 15. Така наречената „бърза храна“ става все по-разпространена, но в същото време хората все повече разбират „цената“ за здравето от такава „бърза храна“ и са склонни да се въздържат да я приемат ежедневно.
 16. На плакета се съхранява информацията за това как да получите достъп до знания за това коя оптимална диета е подходяща за самите нас. Тъй като това винаги е напълно индивидуално, хранителните навици могат да се променят.
 17. Има отделен плакет за по-добра обработка на алкохол, при плакета "Храна и кухня" алкохолът се обработва само в минимална степен. 

Актуализация 2020: 
В него вече се съхранява информация, че храната получава енергия, че винаги е приготвена с достатъчно време и много любов. Добавени са, онзи вид човечност, грижа и доброта, които ни докосват дълбоко, успокояват и запълват празните пространства, с които се сблъскваме през многото моменти в които сме разделени. Самотата може да бъде безкрайно болезнена, да притъпява сетивата и да унищожава мотивацията за ежедневни неща и задачи.

Обхват:
Действието е в границите на стаята, в която се намира.
Ако кухнята и трапезарията са отделни стаи, са необходими 2 отделни плакета!

Размер: 
Плакетът е малък и удобен за ползване (приблизително 3 х 5 см). 

Производител:
Продукт на австрийската компания SolidSol HGmbH

СРОК НА ДОСТАВКА

Може да очаквате доставка на поръчката в рамките на 2-3 работни дни (обичайно на следващия ден).
За малките или отдалечени населени места /в които няма офис на куриера/ това може да отнеме малко повече време.

Поръчките се доставят между 10:00 – 18:00 ч. – от понеделник до събота.
Изключение са официалните празници в страната.

Ако в предполагаемия период на доставката не може да бъдете на посочения адрес, моля осигурете алтернатива – това може да бъде присъствието на член от семейството, роднина, съсед, приятел, колега и т.н.
_________________________________________________________________________________________________________________

ТРАНСПОРТНА ТАКСА

 • При поръчка на обща нетна стойност до 170 лв. – транспортната такса се поема от купувача.
 • При поръчка на обща нетна стойност над 170 лв. – доставката е безплатна.

Цените за доставка и обработка варират в зависимост общата стойност на поръчката и от дестинацията за доставка. Ще видите окончателните такси за доставка и обработка в процеса на плащане, след като попълните адреса за доставка на вашата поръчка.
_________________________________________________________________________________________________________________

ПРЕПОРЪКИ И РЕКЛАМАЦИИ

За всички препоръки и рекламации по отношение на вашата поръчка, моля, свържете се с нас за уточнение и разрешаване, не по-късно от 7 дни след получаване на пратката.

.
ПЛАКЕТИ

Плакетите са едни от най-съвременните и мощни защитни средства. Те действат на енергийно-информационен принцип, като образуват мощни защитни полета около човека и обитаваното от него пространство. Представляват метални носители с вградена информация за хармонизиране и защита на дома, членовете на семейството, работното място и много други. Действието на различните плакети, в зависимост от предназначението им, обхваща различни пространства – от няколко метра до стаята, автомобила, апартамента и много повече. Плакетите функционират върху измерими физически принципи. Разрушителната енергия на стресовите полета (технически, геопатогенни и др.) в областта на действието им се превръща в конструктивна енергия. Плакетите представляват напълно нов начин за справяне със стресови излъчвания и вибрации, а ефективността им е толкова впечатляваща, че мнозина ги възприемат като вълшебство.

Информацията в плакетите е „запечатана“ и не може да бъде повлияна, действието не се променя и не отслабва с времето – действат безсрочно! Те са малки и удобни за носене в себе си (приблизително 3 x 5 см), ако се движите често в замърсена среда, можете винаги да ползвате защитното им поле.

Плакетите ни подкрепят по няколко основни начина:

 • Подобряване на възприятието: източниците на стрес се възприемат съзнателно, вниманието се подобрява
 • Превръщане на стресовите енергии в укрепващи, положителни енергии
 • По-бързо адаптиране към изискванията на цялата ни система
 • Значително по-добра стабилност при големи натоварвания и стрес
 • Помощ и защита преди изчерпване на енергийните запаси и възникване на физически оплаквания.

ВАЖНО Е ДА СЕ ЗНАЕ !

Описанията на плакетите целят да създадат представа за посоката, в която се проявява тяхното действие, но те не представляват лечебна претенция. Подобно на цветовете, звуците, рентгеновите лъчи или звуковите вълни, плакетите работят чисто под формата на вибрации, които са съхранени върху материала на носителя. Настоящите продуктите по никакъв начин не трябва да се тълкуват като "лекарства". Направените изследвания и тестове, както и практическия опит потвърждават, че продуктите имат действие съобразно описанието, но това не трябва да се разбира като обещание за изцеление!