Категории

ТЕХНОГЕНЕН СМОГ - плакет за защита от технически излъчвания

Плакетът предпазва от опасните за човека нива на електромагнитно излъчване в жизненото ни пространство.
ТЕХНОГЕНЕН СМОГ - плакет за защита от технически излъчвания
ТЕХНОГЕНЕН СМОГ - плакет за защита от технически излъчвания
ТЕХНОГЕНЕН СМОГ - плакет за защита от технически излъчвания
ТЕХНОГЕНЕН СМОГ - плакет за защита от технически излъчвания

ТЕХНОГЕНЕН СМОГ - плакет за защита от технически излъчвания

Плакетът предпазва от опасните за човека нива на електромагнитно излъчване в жизненото ни пространство.
Наличен
Арт. номер: 9
Наличен
Арт. номер: 9
Безплатна доставка над 170 лв
Преглед на пратката при всяка поръчка
Запитване за ТЕХНОГЕНЕН СМОГ - плакет за защита от технически излъчвания

.
ПЛАКЕТИТЕ:
Какво трябва да знаете за тях и как могат да ви помогнат

Плакетите са метални носители, в които е вградена информацияТе функционират на принципа на енергийно-информационно взаимодействие, създавайки мощни защитни полета около човека и пространството, което той обитава. Те са едни от най-ефективните и съвременни защитни средства. Въздействието на плакетите се основава на измерими физически принципи, но е толкова добре обмислено и многостранно, че мнозина го възприемат като вълшебство.


Плакет ТЕХНОГЕНЕН СМОГ - потискане

Плакета ТЕХНОГЕНЕН СМОГ - потискане създава сферично поле за потискане на технически смущения с диаметър приблизително 7 m. В рамките на това поле плакетът изглажда всички пикови полета в техническите диапазони на трептения. Това поле е абсолютно стабилно и напълно независимо от броя на техническите устройства в тази сфера. 

Примери за приложение:

Работно място
- компютър, монитор, принтер, скенер и друго електрооборудване.

Дома
- WLAN излъчване, телевизор, HIFI системи, микровълнова печка, индукционна печка битови електроприбори, подово електроотопление, водни помпи в басейни, езера, аквариуми и др.

За да се адаптира оптимално WLAN излъчването, най-добре е да поставите плакета Tec Field директно върху WLAN рутера, след което WLAN лъчението се потиска в цялото жилище, без това да влияе върху качеството на разпространявания сигнал.

Актуализацията:

1. Подово отопление:  
Много хора получават проблеми в стаите, в които има подово отопление. Сърбеж, болка, дърпане и др. Първо в стъпалата, след това в целите крака, умора, „уморени” крака и др. За продължителна употреба плакета Технически полета трябва да се монтира директно върху подовото отопление;
В случай, че посещавате „външни“ места, на които е инсталирано такова отопление, е желателно да носите плакета Технически полета със себе си за времето на престоя си на това място.

2. Оркестър на устройства:  
Тук става въпрос за „изглаждането“ на взаимодействието на отделните компоненти.
Този процес е по-лесно да се обясни образно.
Това е като оркестър, чиито музиканти са събрани и трябва да свирят заедно в хармония. В началото оркестърът излъчва само тонове, които всеки музикант създава на своя инструмент - но е необходимо повече от това, за да се предаде душата на музикалното произведение, необходима е мрежа, включваща характера на изпълнителите. Същото е при компютъра и при всички други технически устройства. Обикновено това хармонизиране на полето чрез плакета Технически полета отнема около 15-20 минути.

Актуализация 2019:
Магнитни полета и излъчването на индукционна печка за ограничена зона (1 готварска печка); по-добро боравене с информацията, която се задейства или подсилва от техническите области (както в нас самите, така и от околната среда)

Обхват:
Плакетът създава сферично поле с диаметър приблизително 7 m. 

Размер:
Плакетът е малък и удобен за носене с вас (около 3 х 5 см). Ако често се движите в замърсена среда, винаги можете да се ползвате от защитното му поле.

СРОК НА ДОСТАВКА

Заявената пратка ще бъде обработена и предадена на куриер от нашия дистрибуторски склад в рамките на 1-2 работни дена.  

Може да очаквате доставка на поръчката в рамките на 3 работни дни.
За малките или отдалечени населени места /в които няма офис на куриера/ това може да отнеме малко повече време.

Поръчките се доставят между 10:00 – 18:00 ч. – от понеделник до събота.
Изключение са официалните празници в страната.

Ако в предполагаемия период на доставката не може да бъдете на посочения адрес, моля осигурете алтернатива – това може да бъде присъствието на член от семейството, роднина, съсед, приятел, колега и т.н.
_________________________________________________________________________________________________________________

ТРАНСПОРТНА ТАКСА

  • При поръчка на обща нетна стойност до 170 лв. – транспортната такса е 7 лв.
  • При поръчка на обща нетна стойност над 170 лв. – доставката е безплатна.

Цените за доставка и обработка варират в зависимост общата стойност на поръчката и от дестинацията за доставка. Ще видите окончателните такси за доставка и обработка в процеса на плащане, след като попълните адреса за доставка на вашата поръчка.
_________________________________________________________________________________________________________________

ПРЕПОРЪКИ И РЕКЛАМАЦИИ

За всички препоръки и рекламации по отношение на вашата поръчка, моля, свържете се с нас за уточнение и разрешаване, не по-късно от 7 дни след получаване на пратката.

.
ПЛАКЕТИ        

Това безспорно са най-съвременните и мощни защитни средства. Действат на енергийно-информационен принцип, като образуват мощни защитни полета около човека и обитаваното от него пространство. Ефектът на плакетите се основава върху измерима физика, но е толкова добре обмислен и многостранен, че мнозина го възприемат като вълшебство.

Разрушителната енергия на стресовите полета /технически, геопатогенни и др./ се превръща в конструктивна енергия. Това днес е важно, защото от една страна ставаме все по-чувствителни към информационните и енергийни полета, от друга страна сме принудени да се справяме с все повече изкуствени и технически натоварвания.

Информацията в плакета е „запечатана“ и не може да бъде повлияна, действа постоянно!

Плакетите са малки и удобни за носене в себе си (приблизително 3 x 5 см), ако се движите често в замърсена среда, можете винаги да ползвате защитното им поле.

Плакетите ни подкрепят по няколко основни начина:

  • Подобряване на възприятието: източниците на стрес се възприемат съзнателно,  вниманието се подобрява
  • Превръщане на стресовите енергии в укрепващи, положителни енергии
  • По-бързо адаптиране на цялата ни енергийна система
  • Значително по-добра стабилност при големи натоварвания и стрес
  • Помощ и защита преди изчерпване на енергийните запаси и възникване на физически оплаквания.

ВАЖНО Е ДА СЕ ЗНАЕ !

Описанията на плакетите целят да създадат представа за посоката, в която се проявява тяхното действие, но те не представляват лечебна претенция. Подобно на цветовете, звуците, рентгеновите лъчи или звуковите вълни, плакетите работят чисто под формата на вибрации, които са съхранени върху материала на носителя. Настоящите продуктите по никакъв начин не трябва да се тълкуват като "лекарства".
Направените изследвания и тестове, както и практическия опит потвърждават, че продуктите имат действие съобразно описанието, но това не трябва да се разбира като обещание за изцеление!