Категории

ТЕХНОГЕНЕН СМОГ - плакет за защита от технически излъчвания

Плакетът предпазва от опасните за човека нива на електромагнитно излъчване в жизненото ни пространство.
ТЕХНОГЕНЕН СМОГ - плакет за защита от технически излъчвания
ТЕХНОГЕНЕН СМОГ - плакет за защита от технически излъчвания
ТЕХНОГЕНЕН СМОГ - плакет за защита от технически излъчвания
ТЕХНОГЕНЕН СМОГ - плакет за защита от технически излъчвания

ТЕХНОГЕНЕН СМОГ - плакет за защита от технически излъчвания

Плакетът предпазва от опасните за човека нива на електромагнитно излъчване в жизненото ни пространство.
Наличен
Арт. номер: 9
Наличен
Арт. номер: 9
Безплатна доставка над 170 лв
Преглед на пратката при всяка поръчка
Запитване за ТЕХНОГЕНЕН СМОГ - плакет за защита от технически излъчвания

.
ПЛАКЕТИТЕ:
Какво трябва да знаете за тях и как могат да ви помогнат

Плакетите на австрийската компания SolidSol HGmbH, които представяме, са метални носители с вградена информация за хармонизиране и защита на дома, членовете на семейството, работното място и други. Те са с размери около 3х5 см. Обхватът на действие на различните плакети варира в зависимост от тяхната цел, като обхваща различни пространства – от няколко метра до стаята, автомобила, апартамента и повече. Плакетите функционират върху измерими физически принципи. Благодарение на тях, разрушителната енергия на стресовите полета (технически, геопатогенни и други) се превръща в конструктивна енергияПлакетите представляват напълно нов начин за справяне със стресови излъчвания и вибрации, а ефективността им е толкова впечатляваща, че мнозина ги възприемат като вълшебство.


Плакет ТЕХНОГЕНЕН СМОГ - потискане

Плакета ТЕХНОГЕНЕН СМОГ - потискане създава сферично поле за потискане на технически смущения с диаметър приблизително 7 m. В рамките на това поле плакетът изглажда всички пикови полета в техническите диапазони на трептения. Това поле остава напълно стабилно, независимо от броя на техническите устройства в тази сфера.

Примери за приложение:

Работно място
- компютър, монитор, принтер, скенер и друго електрооборудване.

Дома
- WLAN излъчване, телевизор, HIFI системи, микровълнова печка, индукционна печка битови електроприбори, подово електроотопление, водни помпи в басейни, езера, аквариуми и др.

За да се адаптира оптимално WLAN излъчването, най-добре е да поставите плакета Tec Field директно върху WLAN рутера, след което WLAN лъчението се потиска в цялото жилище, без това да влияе върху качеството на разпространявания сигнал.

Плакетът не покрива електромагнитните излъчвания, породени от антени на мобилни оператори, а също от далекопроводи и трафопостове с високоволтово напрежение от 110 kV и повече! За неутрализиране на този тип лъчения има отделни плакети.

Актуализацията:

1. Подово отопление:  
Много хора получават проблеми в стаите, в които има подово отопление. Сърбеж, болка, дърпане и др. Първо в стъпалата, след това в целите крака, умора, „уморени” крака и др. За продължителна употреба плакета Технически полета трябва да се монтира директно върху подовото отопление;
В случай, че посещавате „външни“ места, на които е инсталирано такова отопление, е желателно да носите плакета Технически полета със себе си за времето на престоя си на това място.

2. Оркестър на устройства:  
Тук става въпрос за „изглаждането“ на взаимодействието на отделните компоненти.
Този процес е по-лесно да се обясни образно.
Това е като оркестър, чиито музиканти са събрани и трябва да свирят заедно в хармония. В началото оркестърът излъчва само тонове, които всеки музикант създава на своя инструмент - но е необходимо повече от това, за да се предаде душата на музикалното произведение, необходима е мрежа, включваща характера на изпълнителите. Същото е при компютъра и при всички други технически устройства. Обикновено това хармонизиране на полето чрез плакета Технически полета отнема около 15-20 минути.

Актуализация 2019:
Магнитни полета и излъчването на индукционна печка за ограничена зона (1 готварска печка); по-добро боравене с информацията, която се задейства или подсилва от техническите области (както в нас самите, така и от околната среда)

Обхват:
Плакетът създава сферично поле с диаметър приблизително 7 m. 

Размер:
Плакетът е малък и удобен за носене с вас (около 3 х 5 см). Ако често се движите в замърсена среда, винаги можете да се ползвате от защитното му поле.

Производител:
Продукт на австрийската компания SolidSol HGmbH

СРОК НА ДОСТАВКА

Може да очаквате доставка на поръчката в рамките на 2-3 работни дни (обичайно на следващия ден).
За малките или отдалечени населени места /в които няма офис на куриера/ това може да отнеме малко повече време.

Поръчките се доставят между 10:00 – 18:00 ч. – от понеделник до събота.
Изключение са официалните празници в страната.

Ако в предполагаемия период на доставката не може да бъдете на посочения адрес, моля осигурете алтернатива – това може да бъде присъствието на член от семейството, роднина, съсед, приятел, колега и т.н.
_________________________________________________________________________________________________________________

ТРАНСПОРТНА ТАКСА

  • При поръчка на обща нетна стойност до 170 лв. – транспортната такса се поема от купувача.
  • При поръчка на обща нетна стойност над 170 лв. – доставката е безплатна.

Цените за доставка и обработка варират в зависимост общата стойност на поръчката и от дестинацията за доставка. Ще видите окончателните такси за доставка и обработка в процеса на плащане, след като попълните адреса за доставка на вашата поръчка.
_________________________________________________________________________________________________________________

ПРЕПОРЪКИ И РЕКЛАМАЦИИ

За всички препоръки и рекламации по отношение на вашата поръчка, моля, свържете се с нас за уточнение и разрешаване, не по-късно от 7 дни след получаване на пратката.

.
ПЛАКЕТИ

Плакетите са едни от най-съвременните и мощни защитни средства. Те действат на енергийно-информационен принцип, като образуват мощни защитни полета около човека и обитаваното от него пространство. Представляват метални носители с вградена информация за хармонизиране и защита на дома, членовете на семейството, работното място и много други. Действието на различните плакети, в зависимост от предназначението им, обхваща различни пространства – от няколко метра до стаята, автомобила, апартамента и много повече. Плакетите функционират върху измерими физически принципи. Разрушителната енергия на стресовите полета (технически, геопатогенни и др.) в областта на действието им се превръща в конструктивна енергия. Плакетите представляват напълно нов начин за справяне със стресови излъчвания и вибрации, а ефективността им е толкова впечатляваща, че мнозина ги възприемат като вълшебство.

Информацията в плакетите е „запечатана“ и не може да бъде повлияна, действието не се променя и не отслабва с времето – действат безсрочно! Те са малки и удобни за носене в себе си (приблизително 3 x 5 см), ако се движите често в замърсена среда, можете винаги да ползвате защитното им поле.

Плакетите ни подкрепят по няколко основни начина:

  • Подобряване на възприятието: източниците на стрес се възприемат съзнателно, вниманието се подобрява
  • Превръщане на стресовите енергии в укрепващи, положителни енергии
  • По-бързо адаптиране към изискванията на цялата ни система
  • Значително по-добра стабилност при големи натоварвания и стрес
  • Помощ и защита преди изчерпване на енергийните запаси и възникване на физически оплаквания.

ВАЖНО Е ДА СЕ ЗНАЕ !

Описанията на плакетите целят да създадат представа за посоката, в която се проявява тяхното действие, но те не представляват лечебна претенция. Подобно на цветовете, звуците, рентгеновите лъчи или звуковите вълни, плакетите работят чисто под формата на вибрации, които са съхранени върху материала на носителя. Настоящите продуктите по никакъв начин не трябва да се тълкуват като "лекарства". Направените изследвания и тестове, както и практическия опит потвърждават, че продуктите имат действие съобразно описанието, но това не трябва да се разбира като обещание за изцеление!