Категории

ГЕОПАТОГЕННИ ЗОНИ - плакет за защита от геопатогенни излъчвания

Плакет за защита от различни видове геопатогенни излъчвания: мрежите на Хартман/Кюри, подземните води и напреженията в земната кора...
ГЕОПАТОГЕННИ ЗОНИ - плакет за защита от геопатогенни излъчвания
ГЕОПАТОГЕННИ ЗОНИ - плакет за защита от геопатогенни излъчвания
ГЕОПАТОГЕННИ ЗОНИ - плакет за защита от геопатогенни излъчвания
ГЕОПАТОГЕННИ ЗОНИ - плакет за защита от геопатогенни излъчвания
ГЕОПАТОГЕННИ ЗОНИ - плакет за защита от геопатогенни излъчвания
ГЕОПАТОГЕННИ ЗОНИ - плакет за защита от геопатогенни излъчвания

ГЕОПАТОГЕННИ ЗОНИ - плакет за защита от геопатогенни излъчвания

Плакет за защита от различни видове геопатогенни излъчвания: мрежите на Хартман/Кюри, подземните води и напреженията в земната кора...
Наличен
Арт. номер: 18
Наличен
Арт. номер: 18
Безплатна доставка над 170 лв
Преглед на пратката при всяка поръчка
Запитване за ГЕОПАТОГЕННИ ЗОНИ - плакет за защита от геопатогенни излъчвания

.

ПЛАКЕТИТЕ:
Какво трябва да знаете за тях и как могат да ви помогнат

Плакетите на австрийската компания SolidSol HGmbH, които представяме, са метални носители с вградена информация за хармонизиране и защита на дома, членовете на семейството, работното място и други. Те са с размери около 3х5 см. Обхватът на действие на различните плакети варира в зависимост от тяхната цел, като обхваща различни пространства – от няколко метра до стаята, автомобила, апартамента и повече. Плакетите функционират върху измерими физически принципи. Благодарение на тях, разрушителната енергия на стресовите полета (технически, геопатогенни и други) се превръща в конструктивна енергияПлакетите представляват напълно нов начин за справяне със стресови излъчвания и вибрации, а ефективността им е толкова впечатляваща, че мнозина ги възприемат като вълшебство.

Плакет ГЕОПАТОГЕННИ ПОЛЕТА - защита

С минимални изключения геопатогенни полета и зони съществуват по целия свят. Познаваме ги като земно излъчване. Те включват подпочвени води, мрежата на Кюри и мрежата на Хартман и различни геоложки области на напрежение (разломи, прекъсвания и др.). Геопатогенните полета и зони никога не трябва да бъдат напълно неутрализирани, защото се нуждаем от тези вибрации, например за нашето усещане за посока („вътрешен компас“). Натоварването обаче не трябва да надвишава 30%. Излъчвания от подпочвени води и мрежата на Кюри обикновено са напълно потиснати от плакета. В този случай не е абсолютно необходимо плакетът да се поставя директно върху източника на излъчване. При мрежата на Хартман е различно. Лъчите на Хартман са много упорити зони на смущения. В случай на големи натоварвания, плакета за потискане на геопатогенни полета трябва да се постави директно върху зоната на излъчване или върху точките на пресичане на мрежата на Хартман. (Желателно е да се измери радиестезично.)

Информацията на плакета ГЕОПАТОГЕННИ ПОЛЕТА е предназначена за установяване на „нормалното“ геопатогенно натоварване в нашите зони за живот. Той неутрализира всички геопатогенни натоварвания (земни лъчи) поотделно и във всички възможни комбинации до оптималното ниво за живо същество. Абсолютният максимален товар тук е 30%. 

Обхват:
Диаметърът на ефективното поле е приблизително 20 m хоризонтално, а височината на помещението е вертикална зона на полето.

Носене:
В случаите, когато се нуждаете от защита извън дома – на работното място, в училище,  на вилата и др., е желателно плакетът да бъде закрепен на някои от личните вещи, които са винаги с нас - ключодържателя, раницата, облеклото, портмонето, ръчната чантичка и т.н.

Размер: 
Плакетът е малък и удобен за носене с вас (около 3 х 5 см). Ако често се движите в замърсена среда, винаги можете да се ползвате от защитното му поле.

Актуализирано 2019:
Засилен е ефектът, тъй като геопатогенните лъчи и полета се възприемат по-силно поради увеличаването на техническия стрес (дразненията).

Производител:
Продукт на австрийската компания SolidSol HGmbH

СРОК НА ДОСТАВКА

Може да очаквате доставка на поръчката в рамките на 2-3 работни дни (обичайно на следващия ден).
За малките или отдалечени населени места /в които няма офис на куриера/ това може да отнеме малко повече време.

Поръчките се доставят между 10:00 – 18:00 ч. – от понеделник до събота.
Изключение са официалните празници в страната.

Ако в предполагаемия период на доставката не може да бъдете на посочения адрес, моля осигурете алтернатива – това може да бъде присъствието на член от семейството, роднина, съсед, приятел, колега и т.н.
_________________________________________________________________________________________________________________

ТРАНСПОРТНА ТАКСА

  • При поръчка на обща нетна стойност до 170 лв. – транспортната такса се поема от купувача.
  • При поръчка на обща нетна стойност над 170 лв. – доставката е безплатна.

Цените за доставка и обработка варират в зависимост общата стойност на поръчката и от дестинацията за доставка. Ще видите окончателните такси за доставка и обработка в процеса на плащане, след като попълните адреса за доставка на вашата поръчка.
_________________________________________________________________________________________________________________

ПРЕПОРЪКИ И РЕКЛАМАЦИИ

За всички препоръки и рекламации по отношение на вашата поръчка, моля, свържете се с нас за уточнение и разрешаване, не по-късно от 7 дни след получаване на пратката.

.
ПЛАКЕТИ

Плакетите са едни от най-съвременните и мощни защитни средства. Те действат на енергийно-информационен принцип, като образуват мощни защитни полета около човека и обитаваното от него пространство. Представляват метални носители с вградена информация за хармонизиране и защита на дома, членовете на семейството, работното място и много други. Действието на различните плакети, в зависимост от предназначението им, обхваща различни пространства – от няколко метра до стаята, автомобила, апартамента и много повече. Плакетите функционират върху измерими физически принципи. Разрушителната енергия на стресовите полета (технически, геопатогенни и др.) в областта на действието им се превръща в конструктивна енергия. Плакетите представляват напълно нов начин за справяне със стресови излъчвания и вибрации, а ефективността им е толкова впечатляваща, че мнозина ги възприемат като вълшебство.

Информацията в плакетите е „запечатана“ и не може да бъде повлияна, действието не се променя и не отслабва с времето – действат безсрочно! Те са малки и удобни за носене в себе си (приблизително 3 x 5 см), ако се движите често в замърсена среда, можете винаги да ползвате защитното им поле.

Плакетите ни подкрепят по няколко основни начина:

  • Подобряване на възприятието: източниците на стрес се възприемат съзнателно, вниманието се подобрява
  • Превръщане на стресовите енергии в укрепващи, положителни енергии
  • По-бързо адаптиране към изискванията на цялата ни система
  • Значително по-добра стабилност при големи натоварвания и стрес
  • Помощ и защита преди изчерпване на енергийните запаси и възникване на физически оплаквания.

ВАЖНО Е ДА СЕ ЗНАЕ !

Описанията на плакетите целят да създадат представа за посоката, в която се проявява тяхното действие, но те не представляват лечебна претенция. Подобно на цветовете, звуците, рентгеновите лъчи или звуковите вълни, плакетите работят чисто под формата на вибрации, които са съхранени върху материала на носителя. Настоящите продуктите по никакъв начин не трябва да се тълкуват като "лекарства". Направените изследвания и тестове, както и практическия опит потвърждават, че продуктите имат действие съобразно описанието, но това не трябва да се разбира като обещание за изцеление!