Категории

АЛКОХОЛ - плакет за оптимизиране на алкохола

Плакетът оптимизира алкохола в напитки, храни, лекарства и др. Намалява ефекта на опиянението.
АЛКОХОЛ - плакет за оптимизиране на алкохола
АЛКОХОЛ - плакет за оптимизиране на алкохола
АЛКОХОЛ - плакет за оптимизиране на алкохола
АЛКОХОЛ - плакет за оптимизиране на алкохола
АЛКОХОЛ - плакет за оптимизиране на алкохола

АЛКОХОЛ - плакет за оптимизиране на алкохола

Плакетът оптимизира алкохола в напитки, храни, лекарства и др. Намалява ефекта на опиянението.
Наличен
Арт. номер: 2
Наличен
Арт. номер: 2
Безплатна доставка над 170 лв
Преглед на пратката при всяка поръчка
Запитване за АЛКОХОЛ - плакет за оптимизиране на алкохола

.
ПЛАКЕТИТЕ:
Какво трябва да знаете за тях и как могат да ви помогнат

Плакетите на австрийската компания SolidSol HGmbH, които представяме, са метални носители с вградена информация за хармонизиране и защита на дома, членовете на семейството, работното място и други. Те са с размери около 3х5 см. Обхватът на действие на различните плакети варира в зависимост от тяхната цел, като обхваща различни пространства – от няколко метра до стаята, автомобила, апартамента и повече. Плакетите функционират върху измерими физически принципи. Благодарение на тях, разрушителната енергия на стресовите полета (технически, геопатогенни и други) се превръща в конструктивна енергияПлакетите представляват напълно нов начин за справяне със стресови излъчвания и вибрации, а ефективността им е толкова впечатляваща, че мнозина ги възприемат като вълшебство.

Плакет АЛКОХОЛ - оптимизиране

Много от нас отдавна очакват такава възможност. Основната идея на Алкохол - оптимизиране е енергийна промяна на алкохола в напитки, ястия, лекарства (напр. Хомеопатични капки и др.).

Подробности:
Този плакет трябва да промени енергийната реакция на тялото ни към алкохол (напитки, храна, лекарства). Това означава, че алкохолът вече не трябва да работи в тялото „нормално” поради честотите, които натрупва плакета. “Човешката система” тук се разглежда като - тяло, душа, дух и морфогенетично поле. Плакетът, разбира се, НЕ е „лиценз“ за това, да се напием с алкохол и след това да седнем зад волана. Тъй като става въпрос за такава чувствителна тема като "алкохола", е необходимо да отбележим много ясно, че, разбира се, не гарантираме ефективността на плакетът - това е много важно от правна гледна точка в днешно време!

Както при всички останали продукти, запазването на свободната воля е „от първостепенно значение“, тъй като ефектът е „100% за благосъстоянието на всички нива“.

Информация за възможния ефект:

Актуализация 2020: 
В него вече е запечатана информацията, която зарежда храната с енергия и усещането, че тя винаги е приготвена с достатъчно време и много любов. Добавени са този вид човечност, грижа и доброта, които ни докосват дълбоко, успокояват и запълват празнините, с които се сблъскваме през многото моменти, в които сме разделени. Самотата може да бъде безкрайно болезнена, да притъпи сетивата и да унищожи мотивацията за ежедневни неща и задачи.

Плакетът Алкохол - оптимизиране може да се използва по няколко начина:
* Носена на вас (ефективен радиус 1 м или 2 м диаметър),
* монтирана на бутилка вино и т.н. или напр. Поставени в средата на „компанията “.

Обхват:
сферично поле на действие с радиус 1 m или диаметър 2 m.

Вътре в тази сфера:
* Алкохолът се превръща в светлина, когато влезе в контакт с тялото ( по-малко „пиян или опиянен“).
* Всеки има свое индивидуално, оптимално усещане за вкус.
* В случай на прекомерна консумация на алкохол (пристрастяване, навик ...) засегнатите получават подкрепа, която работи в посока на намаляване на пристрастяване. (Някои хора дори прекратяват употребата на алкохолни напитки/храни.)
* Замърсителите се превръщат в енергийно „неутрални“.
* Благодарност за понякога упоритата работа, която стои зад „бутилката вино“ и т.н. - например грижа за лозята, прибиране на реколтата, узряване.
* „Вибрации за възпиране на деца“ - Децата изобщо не трябва да проявяват интерес към алкохола или да чувстват по-добре, че алкохолът не е полезен за тях.
* Тъй като действа законът за свободната воля, никой не е принуден да се „освобождава от алкохол“. И който иска да се „напие“, може и да го направи. Разбира се, плакетът не отнема решението да поемете отговорност за себе си!
* Прикрепен директно към бутилката: Цялото съдържание веднага се „зарежда“, това също включва оптимална съвместимост и оптимално усещане за вкус.

Размер:
Плакетът е малък и удобен за носене с вас (около 3 х 5 см). Винаги, когато е необходимо, можете да се ползвате от него.

Производител:
Продукт на австрийската компания SolidSol HGmbH

СРОК НА ДОСТАВКА

Може да очаквате доставка на поръчката в рамките на 2-3 работни дни (обичайно на следващия ден).
За малките или отдалечени населени места /в които няма офис на куриера/ това може да отнеме малко повече време.

Поръчките се доставят между 10:00 – 18:00 ч. – от понеделник до събота.
Изключение са официалните празници в страната.

Ако в предполагаемия период на доставката не може да бъдете на посочения адрес, моля осигурете алтернатива – това може да бъде присъствието на член от семейството, роднина, съсед, приятел, колега и т.н.
_________________________________________________________________________________________________________________

ТРАНСПОРТНА ТАКСА

  • При поръчка на обща нетна стойност до 170 лв. – транспортната такса се поема от купувача.
  • При поръчка на обща нетна стойност над 170 лв. – доставката е безплатна.

Цените за доставка и обработка варират в зависимост общата стойност на поръчката и от дестинацията за доставка. Ще видите окончателните такси за доставка и обработка в процеса на плащане, след като попълните адреса за доставка на вашата поръчка.
_________________________________________________________________________________________________________________

ПРЕПОРЪКИ И РЕКЛАМАЦИИ

За всички препоръки и рекламации по отношение на вашата поръчка, моля, свържете се с нас за уточнение и разрешаване, не по-късно от 7 дни след получаване на пратката.

.
ПЛАКЕТИ

Плакетите са едни от най-съвременните и мощни защитни средства. Те действат на енергийно-информационен принцип, като образуват мощни защитни полета около човека и обитаваното от него пространство. Представляват метални носители с вградена информация за хармонизиране и защита на дома, членовете на семейството, работното място и много други. Действието на различните плакети, в зависимост от предназначението им, обхваща различни пространства – от няколко метра до стаята, автомобила, апартамента и много повече. Плакетите функционират върху измерими физически принципи. Разрушителната енергия на стресовите полета (технически, геопатогенни и др.) в областта на действието им се превръща в конструктивна енергия. Плакетите представляват напълно нов начин за справяне със стресови излъчвания и вибрации, а ефективността им е толкова впечатляваща, че мнозина ги възприемат като вълшебство.

Информацията в плакетите е „запечатана“ и не може да бъде повлияна, действието не се променя и не отслабва с времето – действат безсрочно! Те са малки и удобни за носене в себе си (приблизително 3 x 5 см), ако се движите често в замърсена среда, можете винаги да ползвате защитното им поле.

Плакетите ни подкрепят по няколко основни начина:

  • Подобряване на възприятието: източниците на стрес се възприемат съзнателно, вниманието се подобрява
  • Превръщане на стресовите енергии в укрепващи, положителни енергии
  • По-бързо адаптиране към изискванията на цялата ни система
  • Значително по-добра стабилност при големи натоварвания и стрес
  • Помощ и защита преди изчерпване на енергийните запаси и възникване на физически оплаквания.

ВАЖНО Е ДА СЕ ЗНАЕ !

Описанията на плакетите целят да създадат представа за посоката, в която се проявява тяхното действие, но те не представляват лечебна претенция. Подобно на цветовете, звуците, рентгеновите лъчи или звуковите вълни, плакетите работят чисто под формата на вибрации, които са съхранени върху материала на носителя. Настоящите продуктите по никакъв начин не трябва да се тълкуват като "лекарства". Направените изследвания и тестове, както и практическия опит потвърждават, че продуктите имат действие съобразно описанието, но това не трябва да се разбира като обещание за изцеление!